A&A_edited_edited.png

Călătoria Inimii este ... tot.

Suntem noi, Horia & Elena Francisc Țurcanu, cu tot ceea ce am creat împreună, sunt toți oamenii cu care noi am lucrat vreodată și care au contribuit la ceea ce devenim. Călătoria Inimii cuprinde Școala, toate workshop-urile noastre, editura Elena Francisc - Cărțile Maestrului Interior, Revista cu sute de articole pe teme de psihologie transpersonală și spiritualitate, programe online, podcast și evenimente pe care le organizăm și Centrul de Dezvoltare Personală și Spirituală pe care l-am creat. 

Dar cel mai important, Călătoria Inimii se numește așa pentru că în centrul acestei uriașe creații, este Iubirea. 

Pentru noi, HEFT, aici începe totul. Călătoria Inimii este în cele din urmă o exprimare a Iubirii și a transformărilor succesive acesteia. Toată cunoașterea, creația și Viața sunt o Călătorie a Inimii.

Călătoria Inimii

Călătoria Inimii este un spațiu destinat explorării Conștiinței, cunoașterii de Sine, dezvoltării personale și spirituale. Este un spațiu fizic, în care se petrec workshop-urile, evenimentele și explorările noastre, dar și un spațiu virtual, în care, din 2007 până acum s-a adunat o masă uriașă de informație și experiență. Dar cel mai important, Călătoria Inimii este un spațiu de Conștiință al comunității extraordinare a acelora care au au ales măiestria interioară ca mod de a trăi. Vocația sa este de a transforma experiența umană prin Conștiență, de a iniția și susține procesele de transformare psiho-spirituală, și de a crea un spațiu sacru și sigur de lucru cu stările extinse ale Conștiinței. Consacrarea sa ultimă este aceea de a schimba lumea prin transformarea lăuntrică a fiecărei ființe umane care alege acest lucru. Conștiența este profunzimea cu care ne percepem pe noi înșine și natura Realității. Astfel, Centrul Călătoria Inimii este dedicat transformării lumii prin Conștiență.